Trocal - PVC

14. 09. 22
posted by: Administrator
Accesări: 28647

TECO – producător și montator de ferestre și uși din profile Trocal de înaltă calitate

În ceea ce privește înlocuirea ferestrelor și ușilor, acest lucru nu se decide în fiecare zi.  Experiența noastră bogată în vânzarea și instalarea tâmplăriei este o garanție pentru satisfacția dumneavoastra. Principalul avantaj al ofertei noastre:  tâmplărie de calitate la cel mai bun preț. 

Mai jos vă prezentăm mai multe tipuri de profile PVC de înaltă calitate, furnizate de noi. Ca dumneavoastră să luați decizia potrivită, acestea sunt întodeauna disponibile.

Trocal 76 AD-Clasic

Specificatiile Profilul PVC de ferastra Trocal 76 AD-clasic:

·         Noul sistem cu adancime de 76mm, principalul profil al mărcii Trocal

·         Profil de 5 camere, robust, la prețuri bune

·         Izolație termică și fonică de încredere

·         Aspect elegant, modern

·         Anti-efracție dovedită

 

 

 

 Specificații pentru profilul ferestre Trocal Classic 76 AD:

 •   Sistemul cu 5 camere, cu armare suplimentară din oțel
 •   Sistemul de etanșare inovativ (AD)
 •  Coefcientul de Izolare termică are valoarea
 • Uf = 1,1 W / m2 K
 • Valoarea Ug cu geam standard, de la 1,1 W / m2 K
 •  Valoarea Ug de 0,6 W / m2 K, posibilă cu pachet de 3 sticle
 • Adâncimea optimă de 76 mm
 •  Până la clasa de rezistență 2 (RC 2) upgradabil
 •   Accesorii feronerie SIEGENIA AUBI
 •   Lățime- îngustă în funcție de versiune,
  de până la 108 mm
 • Pachet de sticlă cu grosimi de până la 48 mm (pot fi realizate)
 • Izolare fonică eficientă de până la 47 dB, Rw, P
 • Ideal pentru securitate, geamuri ornament, geam cu șprosuri, geamuri duble și triple

Trocal - pionier în profile PVC pentru ferestre

 Ferestrele din profile de plastic au aparut pe piață la mijlocul anilor 1950 și se bucură de atunci, de o reputație excelentă. Numele Trocal reprezintă profile de ferestre din PVC cu o calitate de top. Aceasta nu-i o întâmplare: prima fereastra din material plastic a apărut sub marca TROCAL în 1954. Astfel, Trocal stabilește nivelul de referință pentru izolarea termica ridicată, izolare fonică și antiefracție a ferestrelor din PVC, la standarde internaționale.

Fereastra Noului sistem Trocal 76 este rezultatul muncii  inginerilor care au reusit sa combine avantajele profilelor mai mari, cu 88 mm adâncime, cu avantajele convenționale ale profilelor cu adâncime de 70 mm.

Avantajele PVC -TECO:

 • raport bun preț-performanță
 • ușor de curățat și nu necesită întreținere
 • extrem de durabil
 • izolare termică excelentă și izolare fonică
 • de producție și de reciclare ecologică
 • eficiente energetic și potrivite pentru case pasive

Caracteristici ale sistemului de etanșare pentru eficiență energetică ridicată

Profilul din PVC de fereastră Trocal 76 este echipat cu sistemul de etanșare dublă, inovator, care, în plus față de adâncimea optimă de 76 mm, are proprietăți de izolare termică excelentă. Valoarea Ug de doar 1,1 W / m2 K pentru standardul de sticlă pentru fereastră menține afară frigul și oferă o ambianță confortabilă în spațiile de locuit sau de lucru. Izolația termică de primă clasă reduce costurile de încălzire și este o contribuție la protecția mediului. În același timp, profilul PVC Trocal 76 de fereastră asigură un sistem de oprire, de etanșare pentru fluxul de aer adecvat și minimizează riscul de formare a mucegaiului. Numai camerele care oferă o izolare fonică de încredere sunt percepute de oameni la fel de confortabil. Profilul de fereastră Trocal 76 duce valorile de zgomot la o reducere de sunet realizată la 47 dB Rw, P. De fapt, aceasta înseamnă că până la 90% din zgomotul extern nu poate pătrunde în cameră. Aceasta fără să se dea impresia de a fi izolat de lumea exterioară, deoarece  profilul de fereastră Trocal 76 AD poate fi proiectat în funcție de preferințele personale și în conformitate cu caracteristicile arhitecturale ale aspectului sau ale fațadei clădirii. Cu un singur canat sau mai multe, batante sau oscilobatante, forme neregulate, uși de balcon sau fereastră patio și chiar  ferestre înclinate sau triunghiulare - alegerea unor posibile variații și versiuni este enormă. De asemenea, în ceea ce privește sticla nu mai ramane nimic de dorit, pentru că pachetul de sticlă poate fi montat în fereastră până la 48 mm grosime, cu 2 sticle sau 3 sticle.

 La cerere, firma TECO oferă pentru acest profil PVC numeroase culori sau imitații de lemn infoliate industrial. Mai mult, datorită lătimii inguste la fața profilului, noile termopane Trocal 76 AD ajută la utilizarea optimă a luminii solare.Lățimile mici, înguste la fața profilului, reduc pierderea de lumină. Camerele, spațiile cu ferestre de dimensiuni mai mici pot să permită patrunderea maximului de lumină din exterior, creând o atmosferă echilibrată, relaxată, suprafața de sticlă fiind maximizată optim în cadrul profilului de fereastră. Desigur, fereastra sau ușa de balcon, terasă sau ușile culisante pot fi echipate cu ușurință cu jaluzele sau rulouri. Aspectul subțire al profilului ferestrei Trocal 76 face ca fereastra sa arate elegant și ideal potrivită.

Datorită adâncimii scăzute, profilul din PVC este multifuncțional și ideal nu numai pentru clădirile noi, ci și pentru reabilitarea, renovarea cladirilor vechi.

Armătura de oțel integrată în fereastra cadru și cercevea oferă cea mai buna stabilitate și durabilitate. 

Creșterea rezistentei la furt și durată lungă de viață

- clasa de rezistență: RC 2 (echivalent cu WK 2), fereastra din profile Trocal 76 este la cele mai moderne standarde anti-efractie, reprezentând un obstacol dificil pentru hoti. Vremea, conditiile climaterice nu pot dăuna ferestrelor din plastic. Profilul de fereastră Trocal 76 poate supraviețui decenii, fără nici o întreținere semnificativă. O curățare simplă, cu apă călduță, este suficientă pentru a arata ca o fereastră nouă. 

 Clientul poate alege între geam termopan sau triplu; ca o opțiune suplimentară, la dispoziția dumneavoastă, sticla de siguranță este disponibilă. Fereastra are mâner alb sau maro în standard- sunt incluse în preț, pentru alte culori și mânere care pot fi alese în sectiunea mânere din site, disponibile la cerere. Pentru execuția tâmplăriei avem nevoie de măsurătorile dumneavoastră, sau la cerere putem măsura în teren, consultația fiind gratuită. Fereastra poate fi acum comandată!

Trocal 76- AluClip

Contemporan -soluție fereastră pentru clienții exigenți

 • Conceptul de placare cu aluminiu
 • Avantajele celor două materiale - plastic și aluminiu - o combinație câștigătoare
 • Ferestrele permit la maximum trecerea lumii soarelui și la minimum a zgomotului rutier în interior
 • Stabil dimensional și durabil
 • Proprietăți excelente de izolare termică
 • Profilul de fereastră combină perfecțiunea tehnică cu eleganța, design modern

 

 

Specificații pentru profilul ferestre Trocal 76 AluClip AD:

 

 • stabilitate si izolare termica mare a profilul de fereastră 
 • Sistem modern de etanșare
 • Uw valoare la ferestrele standard de 1,1 W / m2 K
 • Valoarea Uw la 0,76 W / m2 K realizată
 • 83 mm adâncime (profil 76mm, foaie de aluminiu 7mm)
 • Pachet de Sticlă cu grosimi de până la 48 mm și trei sticle posibile.
 • Spargerile de locuințe -unitate de forfecare până la clasa de rezistență RC2 (WK2)
 • Design cu 5 camere, cu armare din oțel
 • Izolarea fonică de până la 47 dB, Rw, P
 • Foaie de aluminiu în toate culorile RAL
 • Linie de vizare atunci când fereastra aripa-cadru pentru numai 108 mm
 • Lățime vizibilă la ferestrele cu ștulp, frontală  de numai 126 mm.

 

Caracteristicile sistemului

Aluminiul este fără vârstă, elegant si rezistent la intemperii, stabil și permite posibilități versatile de design si culoare. Cu Trocal 76 AluClip veți obține avantajele celor doua materiale intr-unul singur: izolatie termică (PVC) și stabilitate în timp (AL).

Produs de înaltă calitate, Trocal AluClip întrunește toate exigențele față de sistemele de ferestre moderne, pe care le poți întâlni. Înlocuirea rapidă și curată de ferestre vechi cu ferestre noi Trocal 76 este posibilă datorită tehnicilor de asamblare și montaj multiple.

Statica îmbunătățita si latime subțire in partea frontala

Profilul de fereastră Trocal 76 AluClip AD cu adâncimea de 76 mm este ideal pentru construcții noi sau pentru renovarea de bunuri imobile. Lățimile la față înguste asigură lumină maximă și ferestrele au un design elegant. Pot fi realizate lățimi mari de cercevea, între 108 și 126 mm.

Rezultate de top în izolația termică

La un profil modern, este de așteptat ca ferestrele să mențină frigul afară și să păstreze căldura în interior. Totodată, fereastra nu poate fi absolut etanșă, deoarece circulația adecvată a aerului este necesară pentru atmosfera de confort și prevenirea mucegaiului.      Profilul fereastră Trocal 76 AluClip AD are un coeficient termic cu valoarea U de 1,1 W / m2 K, standard al cerințelor ridicate în izolația termică.În funcție de vitraj sunt chiar Uw valori ale 0.76 W / m2 K.   Astfel, profilul de ferestre Trocal 76 AluClip AD susține un trai eco-conștient și ajută la salvarea costurilor de încălzire.

 TROCAL 76 MD- garnitura mediană

-      adâncime: 76 mm

-      Numărul de camere: 6 camere

-      etanșare tripla cu garnituri

-      instalare opțională de sticlă la o adâncime de 48mm

-      Izolare termică: Uw = până la 0,73 W / m²K

-      Feronerie SIEGENIA AUBI

-      Sistemul cu etanșare extern și lățime de montare 76 mm.

Sistemul este o nouă generație de TROCAL 76 MD - este designul inovator cel mai avansat, a căror apariție este justificată de condițiile tehnologice și de piață. 
Împreună cu un design deosebit si  izolarea termica avansata, aspectul elegant și statica îmbunătățite, acesta are următorii indicatori tehnici, care ar putea fi obținuți numai în sisteme cu dezvoltare de mai mare profunzime.

Astfel, prin așa-numitele "upgrade-tehnologii», TROCAL 76 MD oferă oportunități pentru soluții individuale, cum ar fi sistemul de paletă de culori combinate ,"sistemele de ventilație-aluminiu plastic", precum și inovații în domeniul tehnologiilor de conservarea căldurii.

 

Specificații Trocal 76 MD:

 • -      Lățimea de montare - 76 mm
 • -      Lățimea maximă a sticlei - 48 mm
 • -      Numărul de profil camere – 6
 • -      Dimensiunea maximă de ferestre batante - 150 cm x 150 cm
 • -      Dimensiunea maximă a ușii cercevea balcon - 100 cm x 250 cm
 • -      Rezistența la căldură Profil, R 0 = 1.0 m 2 ° C / W
 • -      Durabilitate - 40 de ani
 • -      Greenline rețetă de mediu (fără plumb!) 
 • -      Garnitura de culoare standard - negru, gri
 • -      Design modern cu margini teșite vizibile.

 

Beneficii TECO sistem profilul TROCAL 76 MD

 •    Profil cu 6 camere de izolaretermica,  adancime de construcție  76 mm
 •    Modele de design clasicsau elegance
 •     Culoridisponibilefoliiimitatielemnsauplacare cu Al culori RAL
 •     Treigarnituripentruizolare optima
 •     Structuratip fagure a c amerelorpentruîmbunătățireastaticii profilului
 •     Armarecuotelgalvanizat 1.5-2 mm
 •     Sticlapachet 48 mm Ug 0,5 W / m2K
 •     Clasa de etanșeitateapă 9A
 •     Vântclasa de încărcare C3 / B5
 •     Etanșeitatea la aer Class 4
 •     Coeficient de transfer termic de Uw 0,73 W / m2K într-o versiunecompletarmat
 •     De înaltăperformanță, cu un preținteresant

CULORI DISPONIBILE


  TROCAL 88 MD- garnitura mediană

-adancime 88 mm

– numar de camere :7 camere

– profile 100% fara plumb, certificate Greenline

- instalareoptionala de sticlapana la 52 mm 

– termo-garnitura de mijloc

– 3 garnituri de etansareceasigura o protectiesuperioaraimpotrivaploiitorentialesi a vantului

– Uf=0,95 W/m2Kpentrurama

- Uw=0,72 W/m2K pentruintreagafereastra

Sistemul de ultima generatie TROCAL 88MD pentruferestrele premium oferacaracteristicisuperioare de izolaretermicasifonica, cu un design simplu cu muchidrepte, reprezintatopulferestrelor in tamplaria din PVC. Nouageneratie de profile PVC ce are la baza formula ecologicaCalciu Zinc si nu contine plumb.

 

DESIGN SI CULORI:

SECTIUNE 88 MD

top